+45 29 72 61 17

Surveys

Indsamling af oplysninger

Med ClickDimensions Survey-værktøj er det nemt at indsamle oplysninger om jeres kunder og kontakter direkte i Microsoft Dynamics CRM.

Spørgeskemaer med ClickDimensions kan sendes til jeres leads, kontakter, et firma eller blive tilknyttet til en supportsag. Når en udfylder et spørgeskema, gemmes svar direkte på deres record i Microsoft Dynamics CRM.

Simpelt at oprette med “drag-and-drop” survey designer

Opret nye spørgsmål og svar og brug derefter ClickDimensions nemme “Drag and Drop” designer til at sammensætte dem til et nyt spørgeskema.

Send spørgeskema via en E-mail til eksisterende leads og kontakter eller indsæt den direkte på jeres webside og indsaml anonyme svar fra de besøgende.

Konfigurerbare, fleksible spørgsmål

Opret flere forskellige typer af spørgsmål, herunder:

Andre funktioner

Skip logik

Gør brug af “skip-logik” og send folk videre til bestemte spørgsmål baseret på deres tidligere svar.

Automatiser jeres processer baseret på besvarelserne

Når nogen har udfyldt en undersøgelse, kan I nemt automatisere den videre proces. Baseret på deres svar kan I iværksætte forskellige interne flows. For eksempel hvis en besvarelse har givet en lav rating ml. 1-3 kan det starte et CRM workflow, der underretter medarbejderen med kundekontakt til den som har udfyldt spørgsmålet. Det kan være med til at sikre kvaliteten af jeres kundeservice.