+45 29 72 61 17

Intelligent Dashboards
leveret af Sweetspot

ClickDimensions Intelligent Dashboards

Personer, der arbejder med marketing i dag, har adgang til flere data end tidligere. Alligevel er de ofte ikke i stand til effektivt at kunne rapportere, om de specifikke salgs- og marketingaktiviteter, der driver indtægter, og som driver det mest effektivt. Værktøjer der ikke er integrerede og manuelle rapporteringsprocesser står i vejen for, at dit marketingteam ser det fulde billedet.

ClickDimensions Intelligent Dashboards, drevet af Sweetspot eliminerer disse udfordringer. ClickDimensions Intelligent Dashboards hjælper marketingfolk med at forstå, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Intelligent Dashboards giver et helhedsbillede af salgs- og marketingydelsen på tværs af alle aktiviteter ved at forbinde disse aktiviteter direkte med en salgspipeline og indtægter. Den komplette løsning er klar til brug ud af boksen, hvilket eliminerer tid, omkostninger og frustration, der ofte er forbundet med at udvikle og vedligeholde omfattende marketingrapportering. 

Disse opgaver, som at integrere data fra flere kilder, skabe og optimere dashboards til en række specialiserede marketingkanaler, at definere de rigtige KPI’er og at opdatere data og rapporter på tilbagevendende basis, kan kræve op til seks forskellige færdigheder og 1.000 udviklingstimer, hvis det skal laves ved hjælp af traditionelle business intelligence-værktøjer.

Læs om de 12 præbyggede dashboards

Tragt
Salgstragt

Giver målinger, herunder genererede indtægter, om den evne din marketingindsats har til at tiltrække potentielle kunder og konvertere dem til salg.

18 KPI’er præsenteret med 17 visualiseringer.

Data-graf
Effekten af kampagner

Få indsigt i de leads, salgsmuligheder og indtægter, som dine marketingkampagner skaber.

8 KPI’er præsenteret med 7 visualiseringer.

Cirkeldiagram
Hjemmeside-statistik

Spor hvordan web-baseret indhold præsterer, som for eksempel landingssider og formularer. Vurder hvilket indhold der skaber mest interesse.

11 KPI’er præsenteret med 8 visualiseringer.

Kuvert
E-mail marketing

Forstå det bidrag, som e-mails yder til vellykkede kampagner, hvad der genererer mest interesse og skaber mest indtjening.

14 KPI’er præsenteret med 11 visualiseringer.

Automation
Campaign Automation

Lav en analyse af hvordan deltagerne reagerer på plejekampagner. Identificer flaskehalse i processen og de mest effektive handlinger.

8 KPI’er præsenteret med 7 visualiseringer.

SoMe
Social Marketing

Bestem hvilke sociale platforme og hvilket indhold, der tiltrækker tilhængere til dit brand, og generer flest indtægter til din virksomhed.

5 KPI’er præsenteret med 5 visualiseringer.

Dokument
Surveys

Giver målinger på de undersøgelser, der får mest opmærksomhed og har den bedste præstation.

3 KPI’er præsenteret over 7 visualiseringer.

Computer
Landing pages

Få en forståelse for det web-baserede indhold, der giver mest genklang hos dit publikum. Forstå hvordan dette omsættes til handling og i sidste ende skaber indtægter for din virksomhed.

9 KPI’er præsenteret med 8 visualiseringer.

Kalender
Events

Bestem hvilke begivenheder der skaber mest interesse og har den højeste deltagelsesrate. Følg op på deltagelse med oprettelsen af nye kundeemner, salgsmuligheder og indtægter til din virksomhed.

9 KPI’er præsenteret med 12 visualiseringer.

Google
Google Analytics

Forstå de bedste trafikkilder, hvilke sider der tiltrækker flest besøgende, hvem dine besøgende er (demografisk) og hvad de laver på din hjemmeside.

5 KPI’er præsenteret med 34 visualiseringer.

Google
Google Ads

Analyser dine annonceudgifter og det afkast du får af investeringen. Se hvilke annoncer der genererer mest interesse, hvilke af dine kampagner der er mest succesrige, og hvilke søgeord der bedst tiltrækker kunder.

9 KPI’er præsenteret med 12 visualiseringer.

Microsoft
Microsoft Advertising

Analyser dine annonceudgifter og det afkast du får af investeringen. Se hvilke annoncer der genererer mest interesse, hvilke af dine kampagner der er mest succesrige, og hvilke søgeord der bedst tiltrækker kunder.

9 KPI’er præsenteret med 12 visualiseringer.

Bestil en gratis

Demo

Fordelene ved Intelligent Dashboards

Vil I gerne have en kort demo af, hvordan de forskellige dashboards ser ud, hvordan data er udstillet, og have svar på nogle generelle spørgsmål, så udfyld kontaktformularen.

En demogennemgang varer 30 minutter, og koster ingenting.