+45 29 72 61 17

Social Marketing

Designet til de unikke behov for B2B
markedsføring på sociale medier

ClickDimensions Social Marketing er en komplet marketingplatform til sociale medier for Microsoft Dynamics-brugere. Den er designet specielt til B2B-marketingfolk, som har brug for smarte, tidsbesparende løsninger, der maksimerer deres ROI på sociale medier. Den sociale marketingplatform er det perfekte supplement til de sociale mediefunktioner, der er tilgængelige som en integreret del af ClickDimensions.

Intelligent planlægning

Intelligent udgivelse giver dig mulighed for at oprette indhold på forhånd og lade den sociale marketingplatform gøre resten ved automatisk at udgive dine indlæg ud fra din tidsplan. Og den redaktionelle kalender for de sociale medier giver dig et hurtigt overblik over, hvad der sendes på de enkelte platforme i hver kampagne.

Administrer din sociale pipeline med et overblik over alt dit sociale indhold for hele virksomheden.

Intelligent Scheduling
Social Listening

Lyt med på sociale medier

Overvåg og deltag let i sociale samtaler på tværs af flere sociale netværk fra en enkelt platform. Skær igennem den sociale mediestøj og fokuser på de diskussioner, der virkelig betyder noget.

Opret live-skærme, der sporer søgeord, omtaler, firmasider og mere.

Håndtering af indhold

Udvid din mediehorisont på de sociale medier med indhold, der appellerer til dit publikum og placerer din virksomhed som en troværdig autoritet på området. Automatiseret indholdshåndtering gør det nemt at opdage og udgive indhold til dine sociale profiler.

Gå aldrig glip af indhold, der er relevant for din organisation.

Content Curation
Social Advocacy

Sociale fortalere

Afrund din sociale mediestrategi med social fortalervirksomhed. Giv medarbejdere og partnere de værktøjer de skal bruge, for let at styrke din virksomheds markedsføringsindsats på sociale medier og udvide din rækkevidde.

Opslagstavler til social fortalervirksomhed giver hold mulighed for at dele indhold på deres sociale netværk og sammenligne hinandens aktivitet gennem en scoretavle.

Social kundeservice

Gør dine sociale samtaler strømlinet for at levere en smartere, hurtigere og mere personlig kundeoplevelse. Med værktøjer som liveovervågning, samlet indbakke og teamsamarbejde kan du hurtigt og nemt løse kundeproblemer i den sociale kanal.

Se og svar på sociale omtaler for alle dine profiler i et praktisk dashboard.

Social Customer Care
Analytics

Analyse

Avanceret analyse måler effektiviteten af dine sociale marketingindsatser og deres indvirkning på omsætningen og salgs-pipelinen. Mål resultaterne af engagement og konverteringer for hvert enkelt sociale netværk og indlæg.

Fra klik til konverteringer, lær hvordan dit sociale indhold klarer sig med rigtige B2B-målinger.