+45 29 72 61 17

Historien bag
ClickDimensions Danmark

ClickDimensions Danmark opdateres og vedligeholdes af For A Fact

ClickDimensions Danmark samler alle relevante informationer vedrørende ClickDimensions.com og oversætter dem til dansk. Dertil er siden et supplement til LinkedIn gruppen “ClickDimensions Danmark” hvor alle frit kan være medlem.

ClickDimensions Danmark er ikke en direkte afdeling af ClickDimensions.com men en af deres samarbejdspartnere, som hjælper og supporterer ClickDimensions.com i Danmark.

Ønsker jeres virksomhed support eller anden hjælp vedrørende ClickDimensions, kan der laves en supportaftale med For A Fact.

Flemming Bækdal, der er leder af For A Fact, var den første i Danmark, der blev certificeret i ClickDimensions. Han har været involveret i de fleste installationer af ClickDimensions i Danmark.

For A Fact er det eneste firma i Danmark, der udelukkende arbejder med Marketing til Microsoft Dynamics CRM. For A Fact har derfor et dybdegående kendskab til mulighederne med datadrevet marketing sammen med Microsoft Dynamics CRM og deriblandt ClickDimensions, som er det højest rangerede Marketing Automation system til Microsoft Dynamics CRM på Microsoft Dynamics Marketplace.