+45 29 72 61 17

Landing Pages

Hvorfor Landing Pages med ClickDimensions?

Med ClickDimensions kan I hurtigt og nemt oprette nye dynamiske landing pages uden kendskab til html.

Landing pages til de forskellige marketingssystemer blev i sin tid udviklet fordi marketingafdelingen ofte har brug for specielle sider, som kun skal være aktive i kort tid i forbindelse med eksempelvis en kampagne eller en event.

Virksomhedens webside er tit styret fra IT afdelingen og der kan være lang procedure eller ventetid på at få oprettet en ny kampagneside. Derfor har de fleste marketingsystemer i dag selv muligheden for at oprette landing pages og også hoste dem.

Det giver marketingafdelingen muligheden for 100% at tilpasse deres kampagne flows uden at skulle vente på IT-afdelingen. Siderne kan meget enkelt oprettes ved få klik og kan ligeså let lukkes ned og fjernes igen, når de ikke skal bruges mere.

Indsæt webform og spørgeskemaer

I kan indsætte en webform eller spøgeskemaer direkte på en landingside, der er oprettet i ClickDimensions. Siderne er selvfølgelige Responsive og kan tilpasses fuldstændig til jeres officielle webside.

Forbind landing page med en CRM kampagne

Hvis I opretter en landing page for at opsamle data til en bestemt marketingkampagne, kan i spore sidevisninger ned som en kampagne post i Microsoft Dynamics CRM.

Det er blot at huske at forbinde jeres landing page med en kampagne record i CRM.