+45 29 72 61 17

Forms

ClickDimensions forms gør det nemt at opsamle værdifulde informationer

Med ClickDimensions forms er det nemt at opsamle informationer direkte fra websiden og tilknytte dem til en kontakt eller lead i Microsoft Dynamics CRM.

Uanset om du skal lave en tilmelding til et nyhedsbrev, en event tilmelding eller eksempelvis et profil- og abonnementcenter er “drag and drop” design-funktionerne meget enkle at bruge.

Opret ClickDimensions forms og indsæt på websiden i løbet af få minutter

Det kræver ingen kode at oprette en ny form og du kan have den indsat på jeres webside i løbet af få minutter.

Træk nye felter ind på formen, vælg om et felt er obligatorisk, sæt evt. en action på der skal ske efter formen er udfyldt og indsæt den direkte på websiden.

ClickDimensions Web Forms
ClickDimensions Web Forms Mapping

Map CRM-felter med felter på webformen

For hvert felt på eksempelvis kontakten (fornavn, efternavn, E-mail, telefon nummer osv.) oprettes et tilsvarende form felt i ClickDimensions.

Når en webform udfyldes kan ClickDimensions mappe data fra de enkelte felter og gemme det i det rette CRM felter. I kan selvfølgelig selv bestemme om data fra et felt skal overskrives i CRM eller ej.

Opret nye leads

Hvis en webform udfyldes med en ukendt E-mail adresse i CRM kan I bestemme om ClickDimensions skal oprette en ny kontakt eller Lead direkte i CRM.

Hvis E-mail adressen allerede er oprettet i CRM vil ClickDimensions tilknytte de udfyldte informationer til den eksisterende kontakt eller lead i CRM.

På den måde undgår i oprettelsen af dubletter i jeres Microsoft Dynamics CRM.

Link eksisterende forms til CRM

Har I allerede flere eksisterende webforms på jeres webside, som i gerne vil beholde?

ClickDimensions har udover webforms to andre funktioner:

I ClickDimensions oprettes en form capture som opsamler data ligesom en almindelig webform. Forskellen er at jeres nuværende form fungerer som hidtil og sender data derhen, hvor den altid har gjort. Vi tilføjer en action til den eksisterende form og så lander data samtidig også i CRM.

Data fra Form Capture fungerer naturligvis på samme måde i forhold til oprettelsen af nye kontakter og leads eller I kan blot berige dem med ny data ligesom ClickDimensions webform.