+45 29 72 61 17

ClickDimensions stiller
krav til deres partnere

ClickDimensions partner fokus

ClickDimensions stiller krav til sine partnere i forhold til hvilke funktioner disse må varetage for de kunder som bruger ClickDimensions.

Læs her hvilke niveauer din ClickDimensions partner kan arbejde på og hvad det betyder for dig som slutkunde og bruger af ClickDimensions.

Spørg derfor altid ind til din ClickDimensions partner og kræv at se deres ClickDimensions certifikater.

ClickDimensions Premium Partner

ClickDimensions Premium Partner

Dette er kun for specielle udvalgte ClickDimensions partnere.

ClickDimensions har nøje udvalgt nogle få partnere i hver region. Disse er udvalgt på baggrund af deres kendskab til systemet og deres forståelse af datadrevet marketing i samarbejde med Dynamics 365.

ClickDimensions Premium partnere har et tættere samarbejde med ClickDimensions, og har igennem flere demonstreret både kendskab til systemet samt de er forpligtet til at vedligeholde deres viden omkring produktopdateringer og -nyheder.

Hvis kunden ønsker ClickDimensions support på dansk anbefales det at tegne en supportaftale med en ClickDmensions Premium Partner.

I Danmark er For A Fact udvalgt som ClickDimensions Premium partner.

Stil krav til jeres ClickDimensions partner

For at sikre størst mulig tilfredshed hos deres kunder har ClickDimensions valgt at deres partnere skal være certificeret.

Bed derfor din ClickDimensions partner om at fremvise et gyldigt certifikat. Disse skal fornyes årligt ved at bestå en test i clickDimensions systemet.

4 hovedområder

En partner bestemmer selv hvorvidt de vil være certificeret i hvert enkelt område. Derfor kan ClickDimensions ende med selv at varetage enkelte funktioner overfor jer som kunde eller henvise jer til en anden partner, der er certificeret indenfor det specifikke område, hvor I har brug for support og rådgivning.

Stil krav til jeres partner og bed dem dokumentere deres viden om ClickDimensions.

De forskellige ClickDimensions certificeringer, som I skal sikre jer at jeres danske partner har, er:

Sales

Først kan en ClickDimensions partner være certificeret i at måtte sælge deres licenser. Det betyder at partneren er i stand til at yde en ordentlig salgsservice, kan fortælle om ClickDimensions funktionerne og er i stand til at give en demo i systemet.

De fleste klassiske danske Microsoft partnere er på dette niveau.

Product consulting

Efter I er kommet i gang med at bruge ClickDimensions og I efterhånden får mere erfaring med at bruge systemet, vil I sikkert gerne benytte endnu flere funktioner i systemet.

Det er det Product Consulting sikrer. Er jeres partner certificeret på dette niveau, så har de bevist, at de har forståelse for de forskellige ClickDimensions funktioner og hvordan de opsættes i systemet.

Onboarding

Hvis ikke ClickDimensions partneren er certificeret på dette niveau, får de ikke lov til at stå for opsætning og onboarding hos kunden.

ClickDimensions har et fast Onboarding program som deres kunder kommer igennem. Det består af et “succes program” og er med til at sikre at I som kunde bliver ordentlig introduceret til systemet, får den rigtige træning og uddannelse, får udsendt de første e-mails via ClickDimensions og opsat de første automatiske flows.

Er jeres partner certificeret har de lov til at tilpasse og udarbejde deres egen onboarding proces – så længe de sikrer at I som kunde kommer igennem de samme elementer og områder.

Support

Sidste område er at kunne supportere jer.

Har jeres partner den certificering har de bevist overfor ClickDimensions at de er i stand til at løse de fleste almindelige problemer og fejl som kunden oplever.

Her skal I som kunde dog huske på at jeres licens giver adgang til direkte og gratis support hos ClickDimensions.

Så benyt eventuelt ClickDimensions som 1. support kontaktpunkt, hvis det er muligt.

Dog kan tidsforskellen til tider være en udfordring – hvorfor det kan være optimalt med en dansk partner, der kan afhjælpe og supportere her og nu. Så det er ikke uvæsentligt om jeres partner er certificeret indenfor dette område eller ej!