+45 29 72 61 17

E-mail Marketing

ClickDimensions E-mail designer er indbygget direkte i Dynamics CRM

Fordi ClickDimensions e-mail designer er indbygget direkte i CRM, giver det dig mulighed for at oprette og sende E-mails direkte fra CRM.

Alt statistik som åben, klik og bounce tilføjes automatisk som data i Dynamics CRM – både som et samlet overblik for hver enkel udsendelse men også for hver enkel modtager.

ClickDimensions E-mail marketing er indbygget direkte i Microsoft Dynamics CRM og virker med Dynamics 365 og CRM versioner 2013 -2016 – både på online og on-premise løsninger.

Mere kontrol med Drag & Drop-, Freestyle- og Custom HTML-editor

ClickDimensions har flere forskellige E-mail design muligheder, både for dig som ikke arbejder med HTML og for dem som kan programmere.

Med de forskellige redigeringsmuligheder kan I hurtigt og enkelt tilpasse design og indhold til jeres egne brandspecifikke krav. Upload egen grafik, billeder eller dokumenter eller importer et tidligere layout.

Inbox Cast

InboxCast-funktion giver jer mulighed for at sende E-mails direkte fra Outlook til en marketingsliste i CRM uden at designe en E-mail-skabelon. Med InboxCast funktion får jeres E-mails et personligt look og er udformet som en almindelig E-mail men stadig med tracking funktion i ClickDimensions.

Flere måder at sende e-mails

Med ClickDimensions kan I udsende E-mails på flere forskellige måder og derigennem tilpasse jeres kommunikation individuelt til hver enkelt kontakt i jeres CRM database.

De forskellige måder at sende E-mails med ClickDimensions kan bruges vidt forskelligt og eventuelt samlet i forbindelse med forskellige nurture- eller kampagne-flow.

Avancerede funktioner i e-mail editoren

Lås
Lås designområder

Udvalgte elementer i jeres E-mail skabeloner kan “låses”, så andre afdelinger eller markeder ikke kan ændre/opdatere brand specifikke indstillinger. Det er en fordel, hvis I enten sidder på forskellige kontorer eller er fordelt over flere lande.

Blyant
Rediger billeder

I kan vælge at uploade alle jeres billeder til det billedbibliotek der følger med jeres licens til ClickDimensions. Efter I har uploadet billeder til ClickDimensions, har i adgang til et avanceret billedredigeringsprogram, og kan både ændre størrelse samt bruge forskellige filtre og effekter.

Målgruppe
Personaliseret indhold

Eftersom ClickDimensions email marketing er hjemmehørende i Microsoft Dynamics CRM, kan I nemt personalisere jeres e-mails med data fra CRM.

A/B split test

Har I endnu ikke benyttet A/B split test på jeres E-mail udsendelser, så er det med at komme i gang. ClickDimensions har indbygget en A/B split funktion hvor I kan teste to forskellige versioner af jeres E-mail udsendelser. I kan teste på flere forskellige elementer, emnelinjer, afsender navn eller email adresse. Opsæt to forskellige designs, brug forskellige billeder og brug den version der giver det bedste resultat på enten klik eller åbningsrater.

Med ClickDimensions kan I bestemme, hvilken procentdel af modtagerne der skal modtage A- og B-versionerne og beslutte, om en vindende version vælges automatisk af systemet eller manuelt. Den vindende e-mail-version, A eller B, sendes derefter til resten af modtagerne. Opdelte testresultater er tilgængelige efter sendingen for at se hvilken mulighed, der har fungeret bedst.

ClickDimensions Split Test

E-mail marketing og 
sociale medier

Med social deling af ClickDimensions E-mails har jeres modtagere mulighed for at dele E-mails gennem deres sociale profiler og I har mulighed for at se hvilke modtagere, der har delt jeres E-mails og i hvilke netværk.

Social linking giver jer også mulighed for nemt at forbinde jeres organisations sociale profil til jeres e-mailmarketingbeskeder, så jeres modtagere hurtigt kan finde jer på de forskellige sociale platforme.

Subscription Management

Subscription management giver jeres kontakter mulighed for at vælge hvilke E-mails eller SMS de gerne vil modtage fra jer. I stedet for at have en simpel unsubscribe side, hvor kontakten afmelder sig fra alle E-mail lister kan I bruge en subscriptionform med flere subscriptions muligheder f.eks kan man vælge at tilmelde sig til Nyheder og Inspiration men fravælge Events e-mails.

ClickDimensions Subscription Management

Brug dit domænenavn i 
dine e-mail links

Med ClickDimensions har I mulighed for at promovere linkene i jeres e-mails med jeres virksomheds domænenavn i stedet for ClickDimensions.

I ClickDimensions indstillinger har I mulighed for at specificere hvilket som helst subdomain-navn for jeres links (CNAME – Canonical Name Records).

CNAME er med til at øge jeres e-mail levering, da jeres e-mail links vil matche jeres domænenavn f.eks i stedet for at der står elinkeu.clickdimensions.com/ i vores e-mail udsendelse, bruger vi CNAME – email.forafact.dk/.

Dynamisk og tilpasset indhold

Overvejer I at vise forskellige indhold til forskellige modtagere i jeres e-mail udsendelser?

Har I lyst til at sende en enkelt e-mail udsendelse med indhold i forskellige sprog?

Eller tænker I på at vise forskellige billeder for kontakter over 30 år og andre billeder for kontakter under 30 år?

Så kan I lave alt dette og meget mere med ClickDimensions FreeMarker Code. FreeMarker Code bruger de relevante data fra Microsoft Dynamisk CRM, og viser det specifikt tilpassede indhold for modtageren.