Email Marketing

ClickDimensions E-mail designer er indbygget direkte i Dynamics CRM og giver dig muligheder for at oprette og sende E-mails direkte fra CRM.
Alt statisk som Åben, klik, bounce tilføjes automatisk data i Dynamics CRM – både et samlet overblik for hver enkelt udsendelse men også for hver enkelt modtager.

ClickDimensions E-mail marketing indbygget direkte i Microsoft Dynamics CRM og virker i CRM2011 CRM2013 CRM2015 CRM2016 – både på Online og On-premise løsninger.

Flere måder at sende E-mails.
Med ClickDimensions kan I udsende E-mails på flere forskellige måder og på den måde tilpasse jeres kommunikation individuelt til hver enkelt kontakt i jeres CRM database.

 • Send individuelle E-mails til enten jeres Leads eller kontakter
 • Udsendelser til et bestemt segment samlet på statiske eller dynamiske marketingslister i CRM
 • Trigger og Actions E-mails der sendes baseret på brugerens egene handlinger på jeres website – udsendes automatisk.
 • Workflow – Brug Dynamics CRM workflow til at udsende ClickDimensions E-mails – udsendes automatisk.

De forskellige måder at sende E-mails med ClickDimensions kan bruges vidt forskeligt og eventuelt samlet i forbindelse med forskellige Nurture eller kampagne flow.

E-mail designere:
ClickDimensions har flere forskellige E-mail design muligheder. Både for dig som ikke arbejder med HTML og for de som kan programmere.

Med de forskellige redigerings muligheder kan I hurtigt og enkelt tilpasse design og indhold til jeres egne brand specifikke krav. Upload egen grafik, billeder eller dokumenter eller import et tidligere layout.

 • Drag and Drop
 • Block Editor
 • Freestyle
 • HTML editor

Avanceret funktioner:

 • Lås design områder
  Udvalgte elementer i jeres E-mail skabeloner kan “låses” så andre afdelinger eller markeder ikke kan ændre/opdatere brand specifikke indstillinger. Det er en fordel hvis I enten sidder på forskellige kontorer eller er bredt ud i flere lande.
 • Rediger billeder
  I kan vælge at uploade alle jeres billeder til det billede bibliotek der følger med jeres ClickDimensions licens.
  Efter I har uploadet billeder til ClickDimensions har i tilgang til et avanceret billedredigeringsprogram og kan både ændre størrelse, forskellige filtre og andre effekter.
 • Personaliseret indhold

InboxCast:
Send jeres E-mails direkte fra Outlook til en marketingsliste i CRM – naturligvis stadig med tracking.

Split test A/B:
Har I endnu ikke benyttet A/B split test på jeres E-mail udsendelser så er det med at komme i gang. ClickDimensions har indbygget en A/B split funktion hvor I kan teste to forskellige version af jeres E-mail udsendelser. I kan teste på flere forskellige elementer, emnelinje, afsender navn eller email adresse. Opsæt to forskellige designs, brug forskellige billeder og brug den version der giver det bedste resultat på enten klik eller åbningsrater.

Læs mere om ClickDimensions E-mail marketing her [på Engelsk] – http://clickdimensions.com/features/email-marketing/

Dansk samarbejdspartner
For A Fact

Kontakt

For A Fact
Nørregade 7 B, 1165 København K
Email: Info@Forafact.dk
Telefon: +45 2972 6117