+45 29 72 61 17

Oprettelse og brug af Quick Send i ClickDimensions

ClickDimensions’ Quick Send funktion er en smart og praktisk mulighed, som kan være med til at optimere helt basale arbejdsprocesser. Alligevel viser vores erfaring, at langt de færreste kender til eller bruger funktionen. 

Derfor kunne vi godt tænke os at uddybe, hvordan og hvorfor det godt kan betale sig at bruge Quick Send i ClickDimensions.

Vores 3 primære grunde til at elske Quick Send:

1. Bruger man funktionen rigtigt, kan man spare meget tid på rutineopgaver.

2. Det er nemt og hurtigt at sætte op.

3. Man har mulighed for at personliggøre en e-mail til hver enkelt modtager, men stadig tage udgangspunkt i samme template.

Hvad kan funktionen bl.a. bruges til?

Har du ofte brug for at sende e-mails til enkelte personer? Måske endda e-mails, som i grove træk skal indeholde det samme, men alligevel ikke er helt ens, fordi mailen skal tilpasses den enkelte modtager?

En Quick Send e-mail tager udgangspunkt i en allerede oprettet e-mail template – derfor skal man altså ikke bruge tid på at skrive/opsætte den samme e-mail, hver gang man skal sende den til en ny modtager. Derudover har man mulighed for at præudfylde ting som afsender e-mail og -navn, hvilket gør, at man ikke skal udfylde de samme mange felter, hver gang man skal sende en ny e-mail.

Læs med nedenfor, hvis du gerne vil vide, hvordan du kan sætte Quick Send op i jeres egen ClickDimensions-løsning.

Opsætning trin for trin

Trin 1:

Du kan enten designe en ny e-mail template til formålet, eller finde en allerede eksisterende template, som du gerne vil bruge til din Quick Send.

Trin 2:

Når du har åbnet din e-mail template, klikker du på fanen Quick Send Template.

Herinde ændrer du punktet Quick Send Template fra No til Yes. 

Under samme faneblad skal du sørge for at udfylde alle felterne, der nu er markeret med ”*”, hvis de ikke allerede har indhold (de oplysninger, du udfylder, vil blive overført automatisk, hver gang du opretter en Quick Send med denne e-mail template). 

Trin 3:

Tryk Save – din Quick Send template er nu klar til brug. 

Trin 4:

Vil du gerne have et overblik over, hvilke templates der er sat op til Quick Send, kan du vælge visningen Quick Send Email Templates, når du har siden med alle e-mail templates åben.

 

Send en Quick Send E-mail trin for trin

Trin 1:

Du finder og åbner den Contact eller Lead Record, som du gerne vil sende e-mailen til.

Trin 2:

Tryk på de tre prikker oppe i højre hjørne efterfulgt af ClickDimensions Quick Send.

 

Nu åbner et pop-up vindue med detaljerne for din e-mailudsendelse.

Trin 3:

Først skal du vælge den e-mail template, som du gerne vil sende. Derefter vil du se, at alle de oplysninger, du udfyldte under Quick Send fanebladet på din e-mail template, bliver indsat automatisk. Du kan vælge at ændre på indholdet i felterne, eller lade dem forblive det samme. 

Trin 4:

Har du behov for at redigere i selve e-mail templaten, kan du sagtens gøre dette uden, at ændringerne påvirker den oprindelige template.
Du åbner e-mail editoren som normalt, laver dine ændringer, trykker gem og lukker editor-vinduet. 

Trin 5:

Når du er klar til at sende din e-mail, trykker du Send. 

Der bliver nu oprettet en Email Send Record med tilhørende statistikker, som vi kender fra enhver anden ClickDimensions e-mailudsendelse.

 

Har du nogle spørgsmål?

Er der noget, der ikke giver mening, eller har du yderligere spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller ringe på +45 29 72 61 17.