+45 29 72 61 17

Guide til hvordan man annullerer en planlagt Email Send

Hvis man skal stoppe eller lave rettelser i en e-mail, der er sendt og planlagt til senere afsendelse, anbefaler ClickDimensions, at man annullerer den proces, der sender mailen. Det er IKKE nok at slette sin e-mail i Scheduled (planlagt)-listen, hvis man vil forhindre, at den bliver sendt. 

1. Først skal man finde sin Email Send i køen Scheduled (planlagt).

2. Derefter skal man åbne sin Email Send og vælge Related og Background Processes (baggrundsprocesser).

3. Her finder man den proces (ClickDimensions Execute Send), der sender mailen på det tidspunkt, man har planlagt udsendelsen til.

4. Den proces skal annulleres, og det gør man ved først at åbne processen og klikke på linket Click here.

Bemærk: Skulle der være flere processer i listen – det er der typisk ikke – skal de også annulleres efter samme metode som beskrevet i punkt 4 og 5.

5. Når man har klikket på linket, kommer man ind i process-workflowet. Her skal man klikke på Cancel (annuller) i menulinjen og derefter på OK-knappen i den boks, der popper op på skærmen.

 

Nu er processen annulleret, og din Email Send vil ikke længere blive afsendt.

Hvis man stoppede processen for at rette i sin e-mail, kan man nu klone sin originale Email Send, der stadigvæk kan findes under Scheduled og lave sine rettelser. Husk at der er indstillinger, der skal rettes / laves igen (navn, subject, sendetidspunkt, tilføjelse af subscriptionliste og modtagere osv.)