+45 29 72 61 17

ClickDimensions Academy

ClickDimensions har en stor samling af forskelligt træningsmateriale, som alle i jeres virksomhed kan tilgå. Hvis I har en aktiv konto hos ClickDimensions er dette inkluderet i jeres licens.

Det eneste det kræver (udover en gyldig licens) er at I opretter jer i deres Academy og derefter får I tildelt en adgang.

Få adgang til ClickDimensions Academy

Vi hjælper jer gerne med at blive oprettet i ClickDimensions Academy, så I kan tilgå ClickDimensions’ samling af træningsmateriale.

Alt I skal gøre er at skrive en mail til os, og så klarer vi resten for jer.

Hvad kan I bruge det til?

ClickDimensions Academy indeholder en række forskellige træningsvideoer samt artikler og kurser indenfor de mange forskellige funktioner der findes i jeres ClickDimensions løsning.

I kan ofte finde en guide til hvordan I benytter en bestemt funktion og modtage undervisning i et tempo der passer jer. Bemærk: alt materiale, video og træning er på engelsk. Hvis I ønsker træning og undervisning på dansk, så kontakt os hos For A Fact.

Ved at have gennemført de forskellige kurser i ClickDimensions Academy vil I have en bedre mulighed for at få optimalt udbytte af jeres investering. I vil få en bedre forståelse af hvordan de forskellige funktioner fungerer samme og hvordan I kan bruge dem i jeres daglige arbejdsgang.

Bliv certificeret i ClickDimensions

ClickDimensions har certificeringer indenfor forskellige områder. Certificeringer der beviser I har bestået deres kursus indenfor et bestemt område.

Som partner er For A Fact naturligvis certificeret I samtlige områder. (Som en af de eneste i Danmark)

Som ansat I en virksomhed kan du også bruge dit ClickDimensions certifikat til at bevise overfor ledelsen at du har viden om marketing automation og ligeledes er der virksomheder der efterspørger nye medarbejdere med erfaring med ClickDimensions. Her kan et bestået kursus og certifikat være en fordel.
(Der findes en gruppe på LinkedIn for alle der er certificeret i ClickDimensions – sig til For A Fact hvis du skal med i gruppen?)

Indhold i ClickDimensions Academy

Dashboard – oversigt på forsiden.

 

Nuværende kategorier

Hver enkelt kategori indeholder forskellige emner der kan være opdelt i én eller flere moduler.

  • – Fundamentals of ClickDimensions
  • – Advanced Features/Functionality of ClickDimensions
  • – Using ClickDimensions
  • – Administration of ClickDimensions

Efterhånden som ClickDimensions udvider deres Academy vil vi sørge for at opdatere denne side.