Web Tracking

Få indsigt hvem der besøger jeres website og mål deres interesse i forhold til bestemte produkter eller service, som I tilbyder.

I får indsigt hvad potentielle kunder har set på jeres website og I er klædt bedre på, når enten I kontakter vedkommende eller de kontakter jer.
ClickDimensions måler alt adfærd på jeres website, ligefra de anonyme besøg til navngivne leads eller eksisterende kunder og kontakter.

 

Se besøg, sidevisninger, hvilke webforms der udfyldes i real tid.
ClickDimensions service opererer i real tid og så snart en besøger jeres website, en bestem side eller webform, så oprettes der en ny aktivitet direkte i Dynamics CRM. Så snart data er gemt i Dynamics CRm kan det enten udløse et bestemt workflow eller indgå i en CRM rapport eller som visning i et dashboard.

Se hvilke virksomheder der besøger jeres website:
Mens nogen besøger og bevæger sig rundt på jeres website, vil ClickDimensions forsøge at identificere hvilken organisation der er tale om, hvor de besøger fra samt deres placering. Med ClickDimensions kan I spore på alle de websider, blogs osv. I ønsker.

 

Forbind besøgende med jeres kontakter i CRM:
ClickDimensions sporer alle besøgende på jeres hjemmeside. Når den besøgende bliver identificeret, enten ved at udfylde en webform eller klikke på et link i en E-mail, vil alle tidligere anonyme besøg være tilgængelige på vedkommendes CRM record.

Det giver nogle unikke muligheder for at se hvorfra jeres leads kommer samt hvilken vej på jeres webside der fører til salg og nye kunder.
Læs meget mere om “Hvordan du kvalificerer et Lead” på For A Facts hjemmeside

 

Dansk samarbejdspartner
For A Fact

Kontakt

For A Fact
Nørregade 7 B, 1165 København K
Email: Info@Forafact.dk
Telefon: +45 2972 6117