Web Forms

ClickDimensions webforms gør det nemt at opsamle værdifulde informationer direkt fra websiden og tilknytte det til en kontakt eller lead i Microsoft Dynamics CRM. Hvad enten det er tilmelding til nyhedsbrev, event tilmelding eller eksempelvis profil og abonnementcenter, så er “drag and drop” design funktionerne meget enkle at bruge.

Opret en webform og indsæt på websiden i løbet af få minutter
Det kræver ingen kode at oprette en ny form og du kan have den indsat på jeres webside i løbet af få minutter.
Træk nye felter ind på formen, vælg om et felt er obligatorisk, sæt evt. en action på der skal ske efter formen er udfyldt og indsæt den direkte på websiden.

Map CRM felter med felter på webform:
For hvert felt på eksempelvis kontakten (fornavn, efternavn, E-mail, telefon nummer osv.) oprettes et tilsvarrende form felt i ClickDimensions.
Når en webform udfyldes kan ClickDimensions mappe data fra de enkelte felter og gemme det i det rette CRM felter.
I kan selvfølgelig selv bestemme om data fra et felt skal overskrives i CRM eller ej.

Opret nye Leads:
Hvis en webform udfyldes med en ukendt E-mail adresse i CRM kan I bestemme om ClickDimensions skla oprette en ny kontakt eller Lead direkte i CRM.
Hvis E-mail adressen allerede er oprettet i CRM vil ClickDimensions tilknytte de udfyldte informationer til den eksisterende kontakt eller lead i CRM.
På den måde undgår i oprettelsen af dubletter i jeres Microsoft Dynamics CRM.

Genbrug eksisterende forms:
Hvis I allerede har flere eksisterende webforms på jeres webside, som i gerne vil bebeholde?
ClickDimensions har udover webform to andre funktioner.

  • Form Capture
  • Programmic Form Capture

I ClickDimensions oprettes en form capture som opsamler data ligesom en almindelig webform. Forskellen er, at jeres nuværende form fungerer som hidtil sender data derhen hvor den altid har gjort. Vi tilføjer en action til den eksisterende form og så lander data samtidig også i CRM.
Data fra Form Cpature fungerer naturligvis på samme måde i forhold til oprettelsen af nye kontakter og leads eller blot berige dem med ny data. (Ligesom ClickDimensions webform)

 

Dansk samarbejdspartner
For A Fact

Kontakt

For A Fact
Nørregade 7 B, 1165 København K
Email: Info@Forafact.dk
Telefon: +45 2972 6117