Lead Scoring til Dynamics 365

Bestemt enkelt og nemt hvilke leads I skal følge op på
ClickDimensions spore hver enkelt besøg på jeres website og hvert besøg akkumulerer en score der er baseret på deres handling. Det kan være et besøg, sidevisninger, udfyldning ag en webform og mange flere forskellige handlinger.
Værdien for en score er baseret på standardværdier I selv opsætter, hvilket betyder I kan score bestemte sider højere eller lavere i forhold til deres betydning i forhold til den adfærd den besøgende viser.
ClickDimensions scorer alle besøgende, ikke kun CRM-leads og kontakter, men også anonyme besøgende.

Spar værdifuld tid med at fokusere på leads med høj værdi.

Med ClickDimensions web intelligence har virksomheden fuldt overblik på hvem der er interesseret i virksomheden, produkter eller tjenesteydelser.
Men spørgsmålet er altid. “Hvor interesseret er de“?
ClickDimensions gemmer alt data direkte i CRM databasen og derfor kan du lave søgninger og visninger der fremhæver dem med enten den højeste score eller mest aktive – det giver salg mulighed for at koncentrerer sig om de helt rigtige leads og kontakter og samtidig sikre at automatiske kampagner og flows er med til at kvalificere andre i den rigtige retning.

Tildel forskellige score til forskellige sider:
Nogle sider er nemmere end andre til at give indsigt hvad den besøgende er interesseret i.
I ClickDimensions har I mulighed for at tildele individuelle point bl.a. uddele minus points, baseret på hvilke tracking events der er vigtigst for jeres organisation.

Ønsker du at blive inspireret eller har brug for hjælp? Kontakt os for at vide mere.

Kontakt

ClickDimensions Danmark
Gammel Køge Landevej 55
Email: Info@ClickDimensions.dk
Telefon: 29726117