Lead score

Bestemt enkelt og nemt hvilke leads I skal følge op på:
ClickDimensions spore hver enkelt besøg på jeres website og hvert besøg akkumulerer en score der er baseret på deres handling. Det kan være et besøg, sidevisninger, udfyldning ag en webform og mange flere forskellige handlinger.
Værdien for en score er baseret på standardværdier I selv opsætter, hvilket betyder I kan score bestemte sider højere eller lavere i forhold til deres betydning i forhold til den adfærd den besøgende viser.

Spar værdifuld tid:
Med ClickDimensions har virksomheden fuldt overblik på hvem der er interesseret i virksomheden, produkter eller tjenesteydelser.
Men spørgsmålet er altid. “Hvor interesseret er de“?
ClickDimensions gemmer alt data direkte i CRM databasen og derfor kan du lave søgninger og visninger der fremhæver dem med enten den højeste score eller mest aktive – det giver salg mulighed for at koncentrerer sig om de helt rigtige leads og kontakter og samtidig sikre at automatiske kampagner og flows er med til at kvalificere andre i den rigtige retning.

Tildel forskellige score:
Nogle sider er nemmere end andre til at give indsigt hvad den besøgende er interesseret i. Derfor kan alle sider tildeles individuelle point eller i andre sammenhænge uddele minus points.

Dansk samarbejdspartner
For A Fact

Kontakt

For A Fact
Nørregade 7 B, 1165 København K
Email: Info@Forafact.dk
Telefon: +45 2972 6117